Daniel Göransson

Namn: Daniel Göransson

Tog studenten: 2012

Vad gör du nu?

Jag är vikarie på Vård- och omsorgsprogrammet samt elevassistent på gymnasiesärskolan på Aranäsgymnasiet.

Vad var det bästa med Omvårdnadsprogrammet?

Vård- och Omsorgsprogrammet erbjuder mycket kunskap både teoretiskt och praktiskt. Något som jag tyckte om på programmet var ”Tema” där ett antal kurser sammanvävs och jag som elev får en högre möjlighet att visa vad jag har för kunskap och nå högre måluppfyllelse.

Något som var mycket lärorikt var APU-perioderna, där jag som elev fick chans att utvecklas praktiskt. Fallbeskrivningar och praktiska övningar i metodrummet/akuten på programmet hade jag stor nytta av inför/under min APU.

Min tid på Vård- och Omsorgsprogrammet var den bästa tiden i mitt liv. Ett program med värme, omsorg samt ett programinnehåll som erbjöd det alldeles extra.
Ett program som består av mycket engagerade lärare, de är noga med att varierar studiesättet, alltså både teoretiskt och praktiskt. Många härliga minnen och mycket skratt.

Vad har du för framtidsplaner?

Jag ska söka in till socionomprogrammet till hösten.

Har du något övrigt du kan tillägga?

Denna utbildning gav mig en bred kunskap att stå på och jag kunde inte ha valt ett bättre program.