Jennika Segerholm

Namn: Jennika Segerholm

Tog studenten: 2012

Vad gör du nu?

Jag bor i Stockholm och arbetar på Bring Citymail. I mitt arbete får jag mycket motion, vilket jag tycker är bra. Jag arbetar också extra som barnflicka. I år tar jag även examen som internationell nagelterapeut. Jag har helt enkelt många bollar i luften.

Vad var det bästa med Omvårdnadsprogrammet?

Det bästa med OP-programmet på Aranäsgymnasiet var den fantastiska gemenskap båda klasserna fick gentemot varandra. Vi alla var där för att vi ville samma sak, arbeta med människor. Jag kunde inte låta bli att älska det studiesätt där man fick varva teori med praktiska moment och praktikplatser som har gjort att jag har fått erfarenheter för livet.

Lärarna var fantastiska hela vägen både på det personliga planet med att de satte just DIG i fokus och att de har den stora kunskap till att lära ut och göra undervisningen rolig och intressant.

Vad har du för framtidsplaner?

Till hösten då jag fått arbetserfarenhet och kött på benen ska jag söka till Polishögskolan. Att bli polis var något jag sa att jag ville bli redan första dagen på gymnasiet. Det yrkesvalet står jag kvar vid ännu. Kanske ser ni mig på vägarna i en polisbil i framtiden.

Har du något övrigt du kan tillägga?

Du kommer aldrig ångra att du valde Vård- och Omsorgsprogrammet. Du får en otrolig bredd och stor chans till arbete inom hälso/sjukvård och du har även en stor chans till arbete på andra arbetsplatser. Världens alla dörrar öppnas för dig.