Klara Hjort

Namn: Klara Hjorth

Tog studenten: 2010

Vad gör du nu?

Idag studerar jag till sjuksköterska och jobbar även extra som undersköterska på Mölndals akutmottagning.

Vad var det bästa med Omvårdnadsprogrammet?

Det bästa är själva programmet, att det varvar teoretiska lektioner med praktiska. På APU:n lärde man sig mycket och utvecklade sina kunskaper från programmets lektioner. Lärarna på programmet var riktigt bra och värnade om sina elever. Olika studietekniker gav också mycket inspirerande inlärningsmöjligheter.

Vad har du för framtidsplaner?

Dagens framtidsplan är att läsa klart till sjuksköterska, jobba något år innan jag vidareutbildar mig till ambulanssjuksköterska. Har du något övrigt du kan tillägga?

Omvårdnadsprogrammet är en bra bas för dig som vill testa på något nytt och inspirerande. Du får mycket kontakt med andra människor och många trevliga stunder ihop med de personer du arbetar med.