Ansök om att få delta på internationell konferens

Är du intresserad av europeisk politik? I så fall kan du ansöka om att bli en av två deltagare som representerar Kungsbacka på den internationella konferensen Eurocities 2018 i Edinburgh 28-30 november.

Eurocities är en konferens som hålls årligen där engagerade ungdomar från hela Europa får en möjlighet att träffas för att diskutera hur politik ska bedrivas och hur beslut ska fattas i framtidens Europa.

Så här anmäler du dig

För att kunna ansöka om att få delta på konferensen behöver du fylla 18 år senast 28 november 2018. Du behöver också tala mycket god engelska.

Anmäl dig genom att skicka ett mail till gymnasiechef Jonas Fransson, jonas.fransson@kungsbacka.se, senast 10 juli 2018.

Spela in en film

Om du vill få en chans att delta behöver du också skicka en filminspelning på två minuter (en film gjord med din mobil duger utmärkt) där du berättar om vilka tre områden du skulle prioriterat om du var borgmästare för en dag. Filmen ska vara på engelska.

Tillsammans med filmen skriver du också en kort text som börjar med orden ”My Europe in 2030 will…”. Du måste skicka in din film och text till Jonas Fransson senast 10 augusti 2018.

Vilka två ungdomar som får äran att representera Kungsbacka beslutas i mitten av augusti.

Läs mer om konferensen här

Kontakta gärna